Izvor: Happybsc
31.08.2023 u 10:43
0

NEUTEŠNA MOLI ZA POMOĆ: Nestala Kristijana (13) iz Novog Sada majka luta za njom po gradu i još uvek moli za pomoć

Kako je portal happybsc već pisao Kristijana je ukrala novac od majke i pobegla od kuće Majka dodaje da joj ćerka mnogo nedostaje i moli da se javi, kao i da u žurbi tog jutra nije uspela da vidi šta je nosila od odeće, ali i da postoji mogućnost da se preobukla

Kristijana Aleksandrov (13) iz Novog Sada, nestala je u petak 4. avgusta oko 4 ujutru, kada je jedan njen drug ušao u porodičnu kuću iz koje su, kako njena majka tvrdi za Telegraf.rs, uzeli 300 evra i otišli bez traga.

Vanja Aleksandrov, majka tinejdžerke,  kaže da je nekoliko puta dobila dojavu gde se Kristijana nalazi, tražila ju je na tim mestima, ali bezuspešno. Kako objašnjava, devojčica je pobegla sa drugom nakon što su uzeli 300 evra iz kuće, a ona je krenula za njima u potragu.

. Otišla je sa jednim drugom, Vladimirom. On je ušao i probudio je, ukrali su 300 evra i pobegli. Ja sam se probudila 5 minuta posle toga i videla da je nema. Krenula sam u grad da je tražim i videla je kod Železničke stanice. Međutim, oni su me videli i pobegli u neku uličicu i tu im se izgubio svaki trag – objašnjavala je tada Vanja. Nakon dva dana, majka saznaje da je dečak u Gajdobri, kao i da Kristijana više nije sa njim. Nakon toga, dobija dve dojave, ali ćerku nažalost nije pronašla.

Majka sada ponovo apeluje i kaže Sve molbe i apele koje je upućivala policiji da se kamere vrate, kako bi ušla u trag svom detetu ostale su neuslišene.

Kristijana Aleksandrov nestala je u jutro 04. avgusta, kada je njen drug Vladimir došao kod nje, pa su zajedno kroz prozor pobegli iz kuće.

„Bio je njen drug iz ulice. Došao je i probudio je, otišli su na Najlon pijacu i on tvrdi da je ostavio na železničkoj stanici. Imam informacije da je viđena na „Najlonu“ i kod Aleksandrove zgrade, ima jedan parkić. To je jedino što znamo. Molili smo policiju da vrate kamere i nisu hteli. Svakog dana idemo u policiju, a oni nam kažu da saznamo imena od tih dečaka. Znam imena, ali prezimena ne znam“, ponavlja očajna Vanja

 

VIŠE EKSPLOZIJA RUČNIH BOMBI: Nepoznati počinioci ih bacali ispred PORODIČNIH KUĆA

– U petak oko 14 sati mi je njen drug javio da je viđena na Najlon pijaci. Ja sam otišla odmah tamo, ali nije je bilo, a dečak mi je blokirao broj. Posle toga je ponovo viđena nakon dva dana na Klisi u luna parku – pojašnjava zabrinuta majka.

Dodaje da ovo nije prvi put da devojčica ode, ali se uvek brzo vraćala.

– Dešavalo se da ode, ali sutradan se odmah vrati kući. Ja odem i tražim je, uglavnom je uveče pronađem sa tim društvom – navodi ona.Majka dodaje da joj ćerka mnogo nedostaje i moli da se javi, kao i da u žurbi tog jutra nije uspela da vidi šta je nosila od odeće, ali i da postoji mogućnost da se preobukla.

– Mnogo mi nedostaje, vrlo mi je teško, samo bih volela da se vrati – poručuje majka i moli sve koji imaju neku informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj 0612111696.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter