Izvor: KURIR/BLIC
31.08.2023 u 12:20
0

OBRAČUN SA NARKO DILERIMA: U dve akcije u Beogradu zaplenjeno oko 65 kilograma droge!

U filmskoj akciji hapšenja, pripadnici UKP-a u saradnji s Višim javnim tužilaštvom u Beogradu noćas su zaplenili 50 kilograma droge. Automobil u kom je bila marihuana zaustavljen je na Bežanijskoj kosi.

Hapšenje je izvršeno u nastavku akcije obračuna s narko-dilerima. Spakovana droga je pronađena u automobilu, a osumnjičeni je uhapšen i po nalogu Višeg javnog tužilastva mu je određeno zadrzavanje – saznaju mediji.

Jutros je sprovedena još jedna velika akcija Višeg javnog tužilaštva i UKP-a i rezultirala zaplenom još 15 kilograma narkotika u putničkom automobilu, koji je zaustavljen takođe u Beogradu.

UDARAC ZA KRIJUMČARE MIGRANATA: Policijska akcija u Subotici, uhapšena dva muškarca

Uhapšena osoba za volanom je Emir M. (42). Međutim, druga osoba u kolima, Marko J. (42), trenutno se nalazi u bekstvu. Policija sprovodi intenzivnu potragu za njim.

Ove akcije pokazuju angažovanje vlasti u suzbijanju ilegalne trgovine narkoticima i borbi protiv organizovanog kriminala.

Uhapšeni Emir M. će biti podvrgnut daljoj pravnoj proceduri, a traganje za Markom J. je u toku kako bi se osigurala njegova odgovornost za ovo krivično delo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter