Izvor: Tanjug
03.05.2022 u 07:34
0

NOĆ U BEOGRADU: Petoro lakše povređenih u saobraćajnim nesrećama i nekoliko TROVANJA ALKOHOLOM!

U četiri saobraćajne nesreće protekle noći u Beogradu, lakše je povređeno pet osoba, od kojih su dve prevezeni u Urgentni centar, a dvoje na Bežanijsku kosu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Jednom učesniku u saobraćajnoj nezgodi povrede su sanirane na licu mesta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osim toga, noć u Beogradu protekla je relativno mirno.

Tokom noći su dežurale 22 ekipe i obavile ukupno 69 intervencija, od čega 17 na javnim mestima.

OBLACI ĆE BITI SVUDA, SUNCE ĆE TEK POVREMENO SIJATI! RHMZ objavio je kakvo nas vreme čeka danas

Ekipe su intervenisale na javnim mestima zbog više intoksikacija alkoholom, a sve takve slučajeve prevozile su na odeljenje za detoksikaciju u VMA.

Protekle noći su izvršena četiri interklinička transporta zaraženih korona virusom, a dva pacijenta sa simptomima kovida-19 su prevezena do Infektivne klinike KSC.

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i kardiovaskularni pacijenti sa bolom u grudima, astmatičari i osobe sa psihijatrijskim poremećajima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter