Izvor: mediji
01.07.2020 u 13:40
0

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

U nastavku istrage privrednog društva „Jovanjica“, nakon višemesečnog predistražnog postupka, uhapšeno je još sedam osoba, dok je osmo u pritvoru, a deveto u bekstvu, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Lišeno je pet pripadnika državnih organa A.T. i B. R, R. B, M. K. i Z. B. kao i M. T. i S. M. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge, zloupotreba službenog položaja i falsifikovanje isprava, navodi se u saopštenju.

Članovi ove organizovane kriminalne grupe su u periodu od početka 2019. do 14. novembra 2019. godine vršila navedena krivičina dela po nalogu organizatora P. K. koji se već nalazi u protvoru.

Pretresi su u toku. Svim  određeno je policijsko zadržavanje i ona će uz krivičnu prijavu biti sprovedena Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Hapšenje je izvedeno po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, MUP, SUK i SBPOK.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter