Izvor:
29.02.2024 u 22:13
0

Novčane kazne za Albance koji su pretili i uznemiravali srpske dečake na KiM

Policija u Gračanici kaznila je novčano za remećenje javnog reda i mira dva Albanca pošto su priznali da su izazvali incident, ali odbili da priznaju da su grupi srpskih dečaka u Lapljem Selu na Kosovu i Metohiji pretili nožem, terali ih da uzvikuju „Tači predsednik“ i vređali predsednika Srbije. Policija ih je prethodno identifikovala i privela, radi se o Albancima iz Janjeva.

Saslušani su u stanici policije u Gračanici i onda pušteni kući uz izrečenu novčanu kaznu za remećenje javnog reda i mira. U stanici policije u Gračanici je rečeno da su tokom saslušanja izjavili „da im nije bila namera da ugroze živote srpskih mladića i da su negirali da su pretili srpskim maloletnicima i da su ih vređali“. Dva Albanca presrela su automobilom grupu od petorice srpskih maloletnika u Lapljem Selu kod Gračanice u petak uveče i uz psovke i pretnje nožem, od dece su tražili da kažu da je njihov predsednik Hašim Tači, te da predsednika Srbije nazivaju pogrdnim imenima. Od tada su Albanci bili u bekstvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter