Izvor: Kurir
01.03.2024 u 07:56
0

STRAVA I UŽAS U RUMI! Lažni sveštenik polno uznemiravao dečake (12)! Manijak u mantiji im postavio pitanje zbog kog su se sledili

Dva dečaka stara 12 godina iz Rume umalo su postala žrtve pedofila koji je, obučen u mantiju, pokušao da ih namami u zgradu, nudeći im po hiljadu dinara za jedan „poslić“.

Kako navodi izvor i istrage, dečaci su šetali uveče oko 20 časova, kada su u prošli pored ulaza u jednu zgradu, gde je na stepeništu sedeo muškarac sa bradom, obučen u mantiju i crni džemper.

Prema njihovom svedočenju, isti muškarac im je rekao „zdravo“, a oni su ga otpozdravili verujući da je sveštenik. Zatim im se obratio sa pitanjem da li žive u toj zgradi i da li znaju gde je stan broj 30 na četvrtom spratu.

– Kada su mu odgovorili da ne žive tu i ne znaju gde je taj stan, usledilo je pitanje da li bi za njega uradili jedan „poslić“, a on će im za to platiti po hiljadu dinara – navodi izvor „Blica“.

Dečaci mu u prvi mah nisu ništa odgovorili, već su nastavili dalje šetnju, ali su u međusobnom razgovoru, sa verovanjem da je svešteno lice i mišljenjem da verovatno treba da odu za njega u prodavnicu ili nešto slično, odlučili da se vrate. Kako su dalje prepričali istraumirani 12-godišnjaci, vratili su se do „sveštenika“ i rekli mu: „Evo nas, kakav poslić treba da uradimo“. Međutim, odgovor koji su dobili ih je zaledio.

– Daću vam obojici po hiljadu dinara ako mi date da vam p***šim k***c – odgovorio je muškarac u mantiji.

Tek tada su dečaci primetili da se sve vreme desnom rukom drži za svoj polni organ i gleda pravo ispred sebe, a odmah nakon što je izgovorio tu rečenicu, pogledao je u njih i nasmejao se. Kada su to čuli, dečaci su se, prema sopstvenom svedočenju, uplašili i odmah pobegli do obližnje prodavnice gde su prodavačici koja je stajala ispred ispričali šta im se dogodilo.

– Nakon toga, druga radnica je izašla iz prodavnice i otišla do muškarca, obratila mu se, a kada su naišla dvojica momaka iz te zgrade, rekla im je šta je uradio i oni su pozvali policiju – priča izvor.

Lažni sveštenik

Kako je potvrđeno iz PU Sremska Mitrovica, slučaj je prijavljen policiji 26. februara, a patrola je odmah upućena na lice mesta.

– Muškarac je priveden pod sumnjom da verbalno uznemirava maloletnike i saslušan je u policijskoj stanici. Utvrđen je njegov identitet i da se ne radi o sveštenom licu. Takođe, maloletnici su u pratnji roditelja dali izjave i o svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo. Tužilac tek treba da utvrdi da li ima elemenata pritvora i kvalifikuje koje je krivično delo u pitanju – navode iz ove policijske uprave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter