Izvor: Kurir
08.03.2024 u 09:16
0

STRAVIČNI DETALJI ISTRAGE UBISTVA U RUMI: Zorana je ubica bukvalno izlomio pa udavio, na telu pronađeni višestruki prelomi, posle smrti ga JEO DOBERMAN

Policijski službenici iz Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, identifikovali su i uhapsili osumnjičenog za ubistvo Zorana Obradovića (68) zvanog Gusak iz Rume, inače bivšeg vlasnika lokalne kafane, a sada vlasnika odgajivačnice pasa, čije je telo pronađeno pre dva dana.

Prema rečima sina ubijenog Zorana, 5. marta obratio se policiji nakon što je pronašao telo oca u njegovoj kući na podu spavaće sobe, a pored njega bio je i pas rase „doberman“. U sobi su se videli tragovi krvi i povrede na prstima ruke pokojnika.

Prema rečima sina, Zoran je živeo sam u kući i nije viđen prethodna četiri dana. Takođe je prijavio da se u dvorištu i ispred kuće ne nalazi automobil koji je koristio njegov otac.

UHAPŠEN UBICA ZORANA IZ RUME: Ekspresna reakcija policije

U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a na rukama su bile uočljive povrede i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je najverovatnije naneo pas. Takođe, pronađena je i bejzbol palica s tragovima crvene boje nalik na krv.

Obdukcija je obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a pokazala je da su na telu pronađene višestruke povrede i prelomi, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a uzrok smrti je davljenje.

U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, policija nastavlja intenzivan rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog ubistva. Detalji istrage i motiv osumnjičenog za ubistvo još se utvrđuju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter