Izvor: Tanjug
08.03.2024 u 09:06
0

HITNO PREBAČENA U NIŠ: Devojka u koju je posle svađe upucao muškarac koji je izvršio samoubistvo u bolnici sa TEŠKIM POVREDAMA

U pucnjavi u blizini naplatne rampe Preševo mlađa žena je teško ranjena, a muškarac koji je pucao u nju je izvršio samoubistvo. Žena je iz zdravstvenog centra u Vranju prevezena u Niš i operisana je u Urgentnom centru.

Kako je RTS-u potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, muškarac (1972) je državljanin Severne Makedonije, a devojka je iz Srbije (1994). Oni su bili zajedno u automobilu, a nakon kratke svađe devojka je izašla iz automobila i počela da beži.

Muškarac je u nju ispalio više hitaca iz pištolja, a zatim je pucao sebi u glavu. Teško ranjena devojka je prebačena u Zdravstveni centar u Vranju, a zatim u pratnji Hitne pomoći prevezena u UKC Niš.

ŠOK! NA AERODROMU U SAN FRANCISKU DESILO SE NEŠTO NEZAMISLIVO: Sa aviona u poletanju otpala guma, pala na parking pun vozila (VIDEO)

Pacijentkinja V.J. (30) dovezena u UC UKC Niš, pola sata posle ponoći, u pratnji ekipe Hitne pomoći Vranje, a zbog rana zadobijenih vatrenim oružjem. Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i radiološke i laboratorijske dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani, saopšteno je iz UKC Niš.

Pacijentkinja je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra, nakon čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter