Izvor: Kurir
25.04.2024 u 16:41
0

OTAC UBIJENE VANJE ĐORČEVSKI PUŠTEN NA SLOBODU: Ovako je vrhovni sud Makedonije odlučio

Vrhovni sud Makedonije doneo je odluku da Aleksandar Đorčevski, otac ubijene Vanje Đorčevske, bude prebačen u kućni pritvor, javljaju makedonski mediji.

Podsetimo, otac ubijene male Vanje se sumnjiči da je pomogao njenim otmičarima, tako što im je odao informacije o njenom kretanju.

On je ranije podneo zahtev da bude pušten na slobodu i taj zahtev mu je odbijen u martu.

Podsetimo, telo 14-godišnje Vanje Đročevske, koja je nestala 27. novembra 2023. godine, pronađeno je 3. decembra u blizini Skoplja.

„UHVATILI SMO SE ZA UŠI“: Učenike u Splitu zaprepastio jako čudan zvuk dok su bili na času, u strahu pozvali POLICIJU

Prvooptuženi za otmicu i ubistvo je Ljupčo Palevski Palčo, koji čeka izručenje iz Turske, dok su Velibor Manev, Vlatko Kešišov i Bore Videvski u pritvoru u Skoplju. Vrhovni sud je tako prihvatio žalbu Gročevskog, koju je podneo preko svog advokata Vladimira Tufegdžića, i ukinuo meru pritvora. Podsećamo Vanjin otac je osumnjičen da je pomgao otmičarima njegove kćerke.

Na zahtev tužilaštva ukinut je pritvor Stefanu Dimovskom, koji je vozio prvooptuženog i pomogao mu da pobegne. Njemu je zabranjeno da napušta mesto boraka i oduzeta su mu dokumenta, a naloženo mu je da se pojavi u sudu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter