Izvor:
27.09.2017 u 08:53
0

NOVI NALAZI NAJPOZNATIJEG PATOLOGA: Ispod noktiju Jelene Marjanović otkriven DNK koji nije Zoranov!

Nalaz sudskog veštaka patologa dr Zorana Stankovića stigao je u Više tužilaštvo u Beogradu i u njemu se, kako Kurir nezvanično saznaje, navodi da su uzrok smrti Jelene Marjanović povrede nanete tupim predmetom u glavu, kao i da je pevačica ubijena na nasipu u Crvenki. Međutim, u nalazu veštaka ne navodi se vreme smrti Jelene Marjanović.

– Na dvadesetak strana u nalazu patologa, koji je sačinjen na osnovu obdukcionog zapisnika, ali i drugih dokaza, navodi se da je na osnovu tragova krvi utvrđeno mesto, kao i način ubistva pevačice. Utvrđeno je da nema ubodnih rana – otkriva sagovornik Kurira iz istrage.

On dodaje i da je na noktima pevačice otkriven DNK trag muške osobe, ali da nije reč o tragu osumnjičenog za zločin – njenog supruga Zorana Marjanovića.

– Na telu su konstatovane odbrambene povrede, što znači da je Jelena pokušavala da se odbrani od ubice – dodaje on.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter