Izvor: Informer
10.11.2023 u 20:14
1

OČUH IZ PAKLA: Ovo je monstrum iz Kraljeva koji je krvnički zlostavljao sedmomesečnu bebu (FOTO)

Ovo je monstrum koji je zlostavljao bebu

Mladić A.K. (20) iz Kraljeva je očuh koji je krvnički tukao sedmomesečnu bebu svoje partnerke I.I. (19).

Prema nezvaničnim informacijama, I.I. je iz okoline Vrnjačke Banje, a nedavno je došla u Kraljevo da živi sa A.K.

– A.K. u Kraljevu živi sa svojim roditeljima, I.I. i bebom. Pre nekoliko godina se sa porodicom preselio na selo, ali su se pre dve godine vratili u Kraljevo – pričaju njegovi poznanici.

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je sedmomesečnu pastorku u proteklih nekoliko dana A.K. (20) u porodičnom stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao.

Kako se vidi na društvenim mrežama uhapšenog A.K, on je objavljivao fotografije sebe kako drži palicu, kao i snimke svog bahatog ponašanja na kojima se vidi kako pije i puši, dok u pozadini ide glasna besna muziku.

Printscreen-Facebook

– Podzemlje Kraljeva – napisao je A.K, uz video snimak kako šeta ulicama grada.

Beba primljena u bolnicu sa jezivim povredama

Beba je u kraljevačku bolnicu dovezena iz Vrnjačke Banje kolima Hitne pomoći, sa teškim telesnim povredama, prelomima nadlaktice i leve ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

– Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu – kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Nakon što su bebi utvrđene teške povrede, ona je hitno transportovana za Beograd.

Kako se saznaje, majka je sa nasilnikom živela u vanbračnoj zajednici, a ona je kasnije i priznala da je njen partner, odnosno očuh bebe, naneo povrede devojčici.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OČUH IZ PAKLA: Ovo je monstrum iz Kraljeva koji je krvnički zlostavljao sedmomesečnu bebu (FOTO)”

  1. Streljajte barabu. Takvima zatvor, prija, to im je nagrada. Čim izađu, isto će učiniti. U USTANOVU, BRE. „LAZA“ “ JE ZA TAKVE REŠENJE. DOŽIVOTNO

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter