Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
10.11.2023 u 19:38
0

ODREĐEN PRITVOR SINU KOJI JE SEKIROM POKUŠAO DA UBIJE RODITELJE: Otac i majka životno ugroženi, on pred sudom ćutao

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Jagodini sud je odredio pritvor do 30 dana M.P. (44) osumnjičenom da je sekirom pokušao da ubije oca i majku.

Osumnjičeni se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. On je osumnjičen da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je 8. novembra u porodičnoj kući, sekirom napao 70-godišnjeg oca i 68-godišnju majku. Oboje su zadobili teške telesne povrede opasne po život.

Kako Tanjug saznaje, otac je operisan na neurohirurgiji, trenutno je u komi i u veoma kritičnom stanju.

DRAMA U ARANĐELOVCU: Pretio vlasnici veterinarske radnje, danima joj upućivao jezive reči

Komšije otkrivaju: Slab je sa živcima

Meštani sela su svedoci stravičnog događaja, opisujući kako je bilo puno policije i Hitne pomoći, dok su povređene roditelje iznosili iz kuće. Prema rečima meštana, poznato je da sin P. M. boluje od psihičkih problema, a tragedija koja se desila jutros samo je kulminacija problema koji datiraju unazad više od 10 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter