Izvor: Kurir
23.03.2024 u 14:42
1

„30 GODINA NAS SVE MALTRETIRA“: Žena iz Pečenjevca mužu zabila sekiru u glavu dok je spavao, bosa i blatnjava došla u seosku ambulantu

Pedesetogodišnja žena ušla je danas oko 12.20 u zdravstenu ambulantu u Pečenjevcu nadomak Leskovca i zatražila od lekara da pozovu policiju jer je rano jutros u porodičnoj kući suprugu zabila sekiru u glavu dok je on spavao.

Kako javljaju zdravstveni radnici iz ove ambulante, u pitanju je žena iz obližnjeg sela Šarlince.

„Bila je bosa i blatnjava, izmorena i u šoku, sa flašom vode u rukama. Samo je rekla: Molim vas, zovite policiju, zabila sam mužu sekiru u glavu. Ne mogu više, morala sam da spasem sve. Tridesettri godine me maltretira i celu porodicu“, prenose nam vidno potreseni zdravstveni radnici iz ove ambulante.

Dodaju da im je žena ispričala kako od 8 sati izjutra baulja kroz šume i da je pešaka došla do Pečenjevca. Nezvanično se saznaje da je žena privedena na saslušanje i da trenutno daje izjavu u leskovačkoj policiji.

Njen suprug nije podlegao povredama, živ je, i zbrinut je u Opštoj bolnici Leskovac sa teškim telesnim povredama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„30 GODINA NAS SVE MALTRETIRA“: Žena iz Pečenjevca mužu zabila sekiru u glavu dok je spavao, bosa i blatnjava došla u seosku ambulantu”

  1. Ako vas je maltertirao 33 godine , sto si ga ostavila u zivotu. Sad si samo napravila jos veci problem tebi, djeci I ostalim ukucanima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter