Izvor: BSC HAPPY
15.08.2023 u 11:31
2

„NE INTERESUJE ME TO G*VNO!“ – ODREKAO SE MONSTRUMA! Otac odbija da preuzme Nerminovo telo

Otac Nermina Sulejmanovića, koji je brutalno prebio pa ubio suprugu Nizamu Hećimović, kao i oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, i ranio nekoliko ljudi, odbija da pruzme telo sina.

Poznanici oca Nermina Sulejmanovića ispričali su novinarima da on odbija da ode u mrtvačnicu i preuzme telo sina, koji je Gradačac zavrio u crno.

Prema njihovim rečima, prenose mediji u BIH, on je rekao: „Ne interesuje me to g*vno“.

Nizama Hećimović je Nermina Sulejmanovića u više navrata prijavljivala za porodično nasilje, ali je u strahu za goli život odbijala da svedoči na sudu.

JECAJI I SUZE ODJEKUJU MIONICOM KRAJ GRADAČCA: Stotine građana ispraća Nizamu Hećimović na večni počinak

Poslednji put ga je prijavila tri, četiri dana uoči masakra. Kada je preko svojih veza u policiji saznao gde se Nizama krije, Nermin je upao u kuću njene tetke i oteo nju i njihovu ćerkicu.

Nizamu je prvo pretukao do neprepoznatljivosti, a potom joj pucao u glavu u lajvu na Instagramu. Sulejmanović je potom krenuo u krvavi pohod, ubio oca i sina, a pucao u njegovu suprugu, odnosno majku, koja se nalazi u bolnici. Ranio je i policijaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„NE INTERESUJE ME TO G*VNO!“ – ODREKAO SE MONSTRUMA! Otac odbija da preuzme Nerminovo telo”

  1. Potpuno je u pravu otac sto nece da preuzme i sahrani tell svoga( sina) koji je pocinio taj zlocin. Da sam na ocevom mjestu naredio bi da mu se tjelo spali i pepeo baci u kanalizaciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter