Izvor: KURIR.RS
14.08.2023 u 21:18
0

BILA S MONSTRUMOM U VEZI: Evo gde letuje policajka Dženana, dok Nizamu sahranjuju

Trostruki ubica Nermin Sulejamnović prema nezvaničnim saznanjima medija bio je u ljubavnoj vezi sa policajkom koja mu je navodno otkrila lokaciju na kojoj se krila njegova nevenčana supruga sa bebom!

Kancelarija glavnog tužioca i menadžmenta Uprave policije MUP-a TK održala je u ponedeljak hitan sastanak na kome je bilo govora o postupanju institucija u vezi sa prijavljenim krivičnim delom nasilja u porodici povodom slučaja Nizame Hećimović koju je Sulejmanović ubio u prenosu uživo na Instagramu.

ZASTRAŠUJUĆE: Nizamine drugarice u suzama ispričale šta im je OTKRILA pred smrt

Lokalni mediji navode da su spekulacije definitivno potvrđene i da je trostruki ubica Sulejmanović bio u ljubavnoj vezi sa policajkom za koju se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gdje se krije Nizama sa ćerkicom.

Dženani, koja se nalazi van granica BiH odnosno na letovanju u Italji, sada preti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom.

Čeka se njeno saslušanje.

Sulejmanović je osuđivan za različita krivična dela, između ostalog, monstrum je osuđen pre 15-tak godina za pokušaj ubistva, a to je Selimović sigurno znala.

– Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u porodici, radi se o višestruko osuđivanoj osobi – rečeno je ranije iz Tužilaštva TK.

Dženana S. bila je s njim u vezi, ali se sada proverava njena uloga u ovom predmetu.

Porodica je inače od prvog dana tvrdila da je upravo Dženana S, koja se poznavala sa Nizamom, javila monstrumu lokaciju.

Policija i Tužilaštvo prema saznanjima istražuju još jednog policijskog službenika koji je takođe imao kontakte sa Sulejmanovićem.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je nakon supruge oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu. Tom prilikom je teško ranio i Denisovu majku, a potom i policajca koji je pokušao da ga obuzda.

Nizama je sahranjena na groblju pored lokalne džamije u Mionici kod Gradačca.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter