Izvor: Alo.rs
25.01.2024 u 12:17
0

OGLASILA SE DIREKTORKA ŠKOLE SA VOŽDOVCA: Policiji je dala ključne dokaze

Učenice Osnovne škole „Bora Stanković“ na Voždovcu u sredu oko 18 sati pozvale su roditelje da prijave kako su videle sumnjivog muškarca. Očevi su odmah reagovali te je intervenisala policija koja pokušava da utvrdi šta se tačno dogodilo.

Kako mediji prenose, raspravu očeva sa muškarcem je primetio školski policajac koji je odmah reagovao, te ih je napre razdvojio, a zatim i pozvao patrolu.

– Istraga je u toku šta i zašto se dogodilo. Danas će se uzeti izjave roditelja ali i tog muškarca. Dvojca roditelja su reagovala nakon što su ih deca pozvala u pomoć, jer im je nešto bilo sumnjivo oko tog muškarca. Zatim je došlo do rasprave. Međutim, ta osoba je rekla da nikakve namere nije imao prema deci, već da je kao i svi ostali krenuo kroz školsko dvorište da prepreči put. Normalno sve te izjave se proveravaju, a ujedno se pregledavaju snimci sa školskog i okolnog video nadzora kako bi se utvrdilo  šta se tačno dogodilo – rekao je izvor.

DEVOJČICE PRIJAVILE DA MUŠKARAC HOĆE DA IH OTME: Haos u školi na Voždovcu

Kako se saznaj4, do incidenta je došlo kada su deca izlazila iz škole pa su se susrela sa tim muškarcem. Deca su po susretu napustala školsko dvorište pa su rekli roditeljima, koji su tog muškarca zastavili u dvorištu škole.

– Očevi su reagovali zaštitnički, e sada da li su malo prenaglili zbog eventualnog straha, po onoj staroj narodnoj u strahu su velike oči na istrazi je da se utvrdi – rekao je  izvor.

Direktorka OŠ „Bora Stanković“ Marija Latinović potvrdila je da je istina da je ona obevestila policiju o incidentu, preneli su mediji.

–  Odmah smo kao škola reagovali kao naš radnik obezbeđenja. Šta i zašto se dogodilo utvrđuje policija. Znate istraga je u toku i ja ne smem da je komentarišem. Mi smo policiji dostavili snimke video nadzora a oni treba nakon pregledanja da utvrdi šta se dogodilo. Mogu samo da kažem da do juče škola nije imala nikakvih problema. Ustvari jedina tvar koja mi se ne dopada što ljudi koriste prečicu, te prođu kroz školsko dvorište ka drugoj ulici – rekla je direktorka OŠ „Bora Stanković“ Marija Latinović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter