Izvor: Alo.rs
25.01.2024 u 13:06
0

MUŠKARAC SILOVAO DEVOJKU U PANČEVU: Podignuta optužnica

Više javno tužilaštvo u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.M. (41) iz Alibunara, zbog sumnje da je silovao devojku (26).

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.M., zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 12.8.2023. godine oko 10.00 časova u Alibunaru upotrebom sile i pretnje prinudio oštećenu devojku na obljubu.

„Kako se sumnja silovanje se dogodilo  u kući u kojoj ima više soba za stanovanje, a u kojima okrivljeni i oštećena žive odvojeno.  Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do dvanaest godina.“ saopštilo je tužilaštvo.

DEVOJČICE PRIJAVILE DA MUŠKARAC HOĆE DA IH OTME: Haos u školi na Voždovcu

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter