Izvor: Kurir
25.04.2024 u 22:18
0

SILOVALI JE, PA JE UBILI: Devojčica krenula na svadbu, posle par dana nađena u lokvi krvi, policija otkrila MONSTRUOZNE DETALJE

Devojčica koja je bila na putu ka venčanju kidnapovana je i silovana pre nego što je brutalno ubijena tako što su joj glavu razbili o kamen u stravičnom napadu u Indiji.

Dvanaestogodišnju devojčicu iz plemena su u nedelju napali i ubili neidentifikovani napadači u selu Deori Taluka, Gondia, Maharaštra.

Polugolo telo učenice 6. razreda pronađeno je kako se raspada u blizini naoružane ispostave u Ganutoli – oblasti u kojoj je, kako se izveštava, jako prisustvo gerilaca.

Nakon tragičnog otkrića, policajci tragaju i očajnički pokušavaju da uđu u trag napadaču koji je pobegao sa lica mesta.

U blizini tela devojčice koja se vodi kao nestala od 19. aprila, pronađena je krvlju umrljan kamen.

Leš imao tragove povreda

Leš je imao tragove povreda na glavi i posekotine na licu i vratu, izvestio je Tajms of Indija .

Policajci su otkrili da kamen nije pomeren, što sugeriše da je devojčica podignuta pre nego što su joj više puta razbili glavu i lice.

„Ona se verovatno opirala silovanju, što je izazvalo nasilnu reakciju počinilaca“, rekao je policajac koji je deo istrage.

„Ova devojčica je mogla da zapreti da će ih razotkriti ili da pokuša da podigne uzbunu“, dodali su.

Devojčica je navodno bila na putu ka venčanju u svom komšiluku, ali je oko 20 časova primećena kako se sa nekim vozi na zadnjem delu bicikla.

Seljani su odbili da identifikuju bicikl, prema lokalnim izveštajima.

Par dana ranije se desio sličan zločin

Par dana pre desio se još jedan sličan zločin, kada je telo sedmogodišnje devojčice takođe otkriveno u odvodu u Masuri.

Detetovo telo bilo je sakriveno od pogleda gomilom cigli postavljenih na njega, pošto je bilo položeno samo 50 metara od njene kuće.

Obdukcija je pokazala da je bila seksualno zlostavljana, pre nego što je ubijena, prema policajcima, koji veruju da ju je napadač udario po glavi i bacio njeno telo u odvod.

„Obdukcija je otkrila da je zadobila povrede po glavi, što je rezultiralo njenom smrću. U izveštaju je takođe otkriveno da je devojčica seksualno zlostavljana, nakon čega je ubijena“, rekao je zamenik komesara policije Vivek Jadav.

Devojčica je nestala od subote uveče, nakon što ju je porodica poslednji put primetila kako se igra sa drugom decom.

„Nakon što se smračilo, roditelji su počeli da je traže kada nije došla kući“, rekao je Jadav.

„Oni su obišli svaku kuću u okolini, ali nisu mogli da je nađu. Zatim su prišli policiji i podneli prijavu za nestanak”, dodao je on.

Prema rečima policajaca, četiri tima su formirana u pokušaju da uhvate napadača.

„Policija takođe skenira kamere za video nadzor u obližnjim oblastima u potrazi za tragovima“, rekao je Jadav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter