Izvor: Blic.rs
04.11.2023 u 16:58
0

OPRALA KRV SA ĆEBADI: Ovako je devojka iz Novog Sada koja je ubila teču pokušala da prikrije zločin

Devojka pokušala da prikrije zločin.

Devojci O.Š. (18), koja se tereti da je u noći između četvrtka i petka nakon porodične svađe izbola nasmrt svoga teču S.D. (30) u novosadskom naselju Podbara, određen je pritvor u trajanju do 30 dana, saznaje „Blic“.

– Osumnjičenoj O.Š. zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo na Podbari sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 danaSve to iz razloga što postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičena mogla ometati postupak uticajem na svedoke u cilju umanjivanja svoje eventualne krivičnopravne odgovornosti, zatim zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičena u kratkom vremenskom periodu mogla da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiva kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti – izjavila je za „Blic“ portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Pokušali da prikriju zločin

Kako smo ranije pisali, O.Š. je nakon svađe uzela nož i ubola teču, a sumnja se i da je ona sa ljudima koji su bili u kući u trenutku zločina pokušala da prikriju zločin.

Sumnja se i da su oprali krvave tragove, o čemu svedoče i ćebad koja se suše na štriku ispred kuće.

Pokušali da ga reanimiraju

Podsetimo, oko 23 minuta posle ponoći, Hitna je primila poziv za ubadanje oštrim predmetom.

– Po dolasku ekipe po prvom prioritetu, pregledom ustanovljene su ubodne rane oštrim predmetom. Inicijalno započete mere reanimacije, ali na žalost bez uspeha rekao je za „Blic“ dr Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći koja je nakon reanimacije mogla samo da konstatuje smrt.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter