Izvor: Kurir.rs
10.04.2023 u 16:45
0

OVO JE UBIJENA TINEJDŽERKA IZ RIPNJA: Razjareni ubica je oteo pa ubio (FOTO)

Meštani Ripnja kažu i da je ćerka ubice išla u razred sa ubijenom devojčicom.

Tinejdžerka (16) ubijena je danas u beogradskom Ripnju, a policija je uhapsila S.I. (38) zbog sumnje da ju je ubio i teško povredio njene roditelje.

OVO JE MONSTRUOZNI UBICA IZ RIPNJA KOJI JE SUMNJAO DA JE „OMAĐIJAN“? Iskasapio komšije, ubio devojčicu!

Podsetimo, krvavi zločin dogodio se nešto posle 14 sati u naselju Ripanj, S. I. je pobegao posle zločina i kako kažu meštani, rekao je da će da presudi i sebi, međutim, policija ga je ubrzo uhapsila.

– Navodno, sumnjao je da mu vračaju i bacaju crnu magiju i zbog toga je uleteo kod njih u kuću. Krvi ima na sve strane, čuju se krici i zapomaganje – kaže jedan stavnovnik ovog naselja.

Teške povrede zadao je njenom ocu i majci, potom njihovu maloletnu ćerku uvukao u automobil i presudio joj je na oko kilometar od kuće. Meštani Ripnja kažu i da je ćerka ubice išla u razred sa ubijenom devojčicom.

Kako je naveo izvor S.I. je dobro poznavao porodicu. Pomahnitao je uleteo u njihovu kuću i besomučno ih ubadao.

– Ceo Ripanj zna ovu porodicu, svi su gledali da im pomognu koliko mogu. I S. I. poznajemo, kosio je dvorišta, održavao ih i tako zarađivao za život – kaže naš sagovornik.

Ubijena tinejdžerka je pre 13 dana proslavila rođendan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter