Izvor: BSC HAPPY/KURIR
14.08.2023 u 14:47
0

OPŠTI HAOS U KAFANI U PREŠEVU: Pijani gost pretukao policajca koji je pokušavao da ga legitimiše

U jednom ugostiteljskom objektu u Preševu dogodio se incident kada je gost u pijanom stanju pretukao policajca koji je pokušao da ga legitimiše.

Kako je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu, sve se dogodilo prilikom postupanja policijskog službenika, koji je došao do stola gde je sedeo M.D. iz okoline Vranja u nameri da izvrši legitimisanje.

A onda ga je pijani gost udario pesnicom u predelu grudnog koša i uhvatio za zglob leve ruke. Izvršeno je alkotestiranje koje je potvrtdilo težu alkoholisanost.

MASOVNA TUČA U LUKSUZNOM HOTELU Gosti se pobili u svečanoj sali, jedan teško povređen

Kasnije je utvrđeno da je pijani gost osoba sa invaliditetom koja se kreće pomoću štaka. Naloženo je prikupljanje potrebnih obaveštenja od očevidaca i naloženo da se protiv M.D. podnese krivična prijava u redovnom postupku, jer se terti da je ometao službeno lice u vršenju službene dužnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter