Izvor: Novosti
07.03.2023 u 13:33
1

OPTUŽEN INSTRUKTOR JAHANJA: Tereti se za silovanje, pokušaj silovanja i nedozvoljene polne radnje

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv instruktora jahanja M. Đ. (68), zbog opravdane sumnje da je izvršio krivična dela – silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela.

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Tužilaštvo je predložilo sudu da produži pritvor M. Đ. da ne bi ponovio krivična dela u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti, koje može ugroziti tok krivičnog postupka.

Zaklana žena POZNAVALA ubicu? Policija u kući zatekla stravičan prizor u Apatinu

Okrivljeni je, kako se sumnja, sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su devojke boravile u klubu radi treniranja jahanja.

Sumnja se da je M.Đ. u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina.

Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.

JEZIVA SCENA U ŽELEZNIKU: Telo muškarca pronađeno na trotoaru u Avalskoj ulici!

Takođe, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu.

Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OPTUŽEN INSTRUKTOR JAHANJA: Tereti se za silovanje, pokušaj silovanja i nedozvoljene polne radnje”

  1. Da li takvima treba suditi?
    Toliko je sve postalo izopaceno da prosto djete nikom be mozes povjeriti.
    Pod hit treba doneti zakon da se nad takvima izvrsi najstrozija kazna koja je kod nas ukinuta.
    Da li neko uopste zna koliko je taj covjek zivota upropastio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter