Izvor: Kurir.rs
06.03.2023 u 17:50
0

Zaklana žena POZNAVALA ubicu? Policija u kući zatekla stravičan prizor u Apatinu

Jutros je u porodičnoj kući u Apatinu pronađeno telo starice B. M. (83).

Prema našim nezvaničnim saznanjima, nesrećna žena je zaklana, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

– Starica je živela u kući sa unukom, koja je rano jutros otišla na posao, a zločin se dogodio u ranim prepodnevnim satima. Zbog toga postoje neke pretpostavke da je starica poznavala ubicu i da je bio upućen u životne navike ove porodice. Inače, unuka i baka su živele same – kaže izvor Kurira.

Uviđaj je u toku, a telo ubijene B. M. biće poslato u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu gde će se obaviti obdukcija.

– Policija traga za počiniocem – kaže izvor.

JEZIVA SCENA U ŽELEZNIKU: Telo muškarca pronađeno na trotoaru u Avalskoj ulici!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter