Izvor: telegraf.rs/BSC Happy
08.12.2023 u 13:02
0

OSKUDNA ODBRANA NASILNIKA: Osumnjičeni za brutalno prebijanje Ruskinje je OVO rekao

Stefan M. (29) iz Kosjerića kojeg je S.A. (19) državljanka Rusije optužila da ju je pretukao u stanu u Beogradu saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u koje je rekao: "Nisam kriv".

 

„Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu osumnjičeni S.M. (29) je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje predmetnog krivičnog dela, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom S.M. , a na osnovu člana 211. stav 1. tačka 1 i tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, jer postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke. Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje koje je, kako se navodi, počinio 3. decembra u stanu u Šafarikovoj ulici u samom centru Beograda. Tada ju je pretukao i ukrao joj torbu sa dokumentima.

Devojka iz Rusije 4. decembra ove godine slučaj je prijavila policiji. Da je u Urgentnom centru završila nakon njegovih batina.

Ona kaže da joj je bacio i dokumeta i da joj je pretio, a zove se Stefan.

– Moj bivši dečko Srbin je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih, maltretirao me i tukao, pretio mi, uzeo svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona – napisala je ona.

Poruke podrške

Nakon stravičnog incidenta kaže da je dobila i mnogo poruka podrške i da je zahvalna policiji i Rusima koji je podržavaju.

-Lice mi izgleda bolje. Ali mi je upućeno puno poruka mržnje posle svega, što je čudno. Napisala sam da je Srbin jer jeste Srbin i ništa više. Ja sam Ruskinja, naši narodi su braća. Ali loših ljudi ima svuda. Sećam se kako sam ležala na podu i vrištala na tri jezika da prestane i da ga volim! – napisala je Ruskinja.

Kaže da je i dalje bez dokumenata koje joj je ukrao bivši dečko, počinilac ovog dela koga je policija identifikovala kao M.S. (29) iz Kosjerića koji je navodno te večeri bio u alkoholisanom stanju. Nakon tri dana od incidenta podelila je na Instagramu kako se oseća i da ima problema sa snom, a kaže da je na sve to počela i da halucinira.

– Ne mogu da spavam. Legla sam oko 4.30. Uzela sam prvi put tablete za spavanje jer imam problema da zaspim, a sad spavam bez Stefana i bola. Bila sam u nekom čudnom stanju polusnu, ne znam kako da to opišem. Počela sam da haluciniram. Mislila sam da mi je Arina nešto rekla, da mi je šapnula na uho. Otvorio sam oči i ona je sedela ispred mene u veoma čudnoj pozi briznula sam u plač i onda sam se probudila – objašnjava ona.

Ona je rastrojena jer kako kaže ne može da nađe posao.

-Bole me telo i duša, ne mogu da priuštim kupovinu odeće, ne mogu da živim kao pre, samo sam uznemirena i uplašen, ali pokušavam da budem pozitivana – kaže ona.

– Znam da je pogrešno, ali mi nedostaje on – napisala je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter