Izvor: kurir.rs
08.12.2023 u 12:39
0

ŠTA PRIČA OVA ŽENA?! „Škola je više kriva od roditelja dečaka ubice iz Ribnikara?“

Zastupnica dečaka ubice i njegovih roditelja u parničnom postupku koji je pred Višim sudom u Beogradu pokrenula porodica jedne ubijene devojčice 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" izjavila je danas u beogradskoj Palati pravde da škola snosi veću krivicu od roditelja dečaka!

Braneći dečaka ubicu i njegove roditelje tvrdnjama da je u našem društvu „uobičajeno da deca od malih nogu uče da pucaju i da u našem društvu to ne predstavlja loše vaspitanje“ navela je da se tragedija možda ne bi dogodila da je na ulazu umesto dve dežurne učenice sedeo neki nastavnik.

„NEMAM PRAVA DA MI NE BUDE DOBRO“: POTRESNA priča nastavnice koja je preživela masakr u Ribnikaru

Na ove reči zastupnice porodice, advokatice Marine Ivelje, reagovala je državni pravobranilac Sanja Dunjić koja zastupa školu i državu, koja je otkrila do se do tragedije u školi niko od učenika, nastavnika niti roditelja nije žalio na ponašanje dečaka ubice, a da se sa druge strane ni njegovi roditelji žalili na ponašanje druge dece ili nastavnika prema njemu.

– Dežurstvo dve učenice petog razreda ne može da se dovede u vezu sa tragedijom. Njega nije sprečilo ni to što je nastavnica istorije, koja je i sama teško povređena, bila u učionici – navela je zastupnica škole.

Inače, u tužbi koju su podneli otac, majka, brat i sestra jedne nastradale devojčice, oni za pretrpljeni duševni bol i patnju traže iznos od po 100.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter