Izvor:
02.12.2017 u 20:01
0

OSUĐENI NA PO 10 GODINA ZBOG UBISTVA: Bračni par tukao komšiju dok mu nije prsla lobanja!

Krivično veće Višeg suda u Vranju na po deset godina zatvora osudilo je bračni par iz Klisure kod Surdulice Violetku (45) i Mileta Ivanova (55) zbog ubistva komšije Stamenka Golubova (58).

Bračni par je nepravosnažno osuđen zbog toga što su u stanju smajenjene uračunljivosti, afekta, straha i gneva 30. septembra 2016. godine na šumskom putu u mahali Grandžina motkom i kamenjem ubili prvog komšiju, sa kojim duže vreme nisu bili u dobrim odnosima. Ubistvu u zabačenom zaseoku prethodila je žučna svađa između bračnog para Ivanov i Golubova, koji su zbog neraščišćenih imovinskih odnosa bili u sukobu više od deset godina.

Ivanovi i samotnjak Stamenkov često su se svađali, tukli, vukli po sudovima zbog bespravne seče drva u šumi i priključka za vodu. Ubijeni Stamenko Golubov bio je razveden. Iz dva braka imao je sina i dve ćerke. Živeo je sam u porodičnoj kući u Grandžinom zaseoku.

Pre zverskog ubistva komšije su se srele na šumkom putu gde su se verbalno i fizički sukobili. Golubov je najpre štapom udario Mileta, a potom napao njegovu suprugu Violetku, na šta je bračni par žestoko uzvratio. Mile je dograbio motku kojom je udario Golubova, koji je od siline udarca pao na zemlju, a potom su ga Mile i Violetka dotukli kamenjem i slomili mu lobanju. Golubov je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Izvor: Alo.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter