Izvor: BSC Happy/Kurir
06.07.2023 u 17:17
0

OTKRIVEN IDENTITET ŽRTVE STRAVIČNOG UBISTVA U BEOGRADU: Dečko je iskasapio do neprepoznatljivosti

Ubica sve priznao

Noa Milivojev (18) iz Kovilja koja je nestala 17. juna nađena je mrtva u stanu u centru Beograda.

Ubica je iskasapio do neprepoznatljivosti u svom stanu. Odmah je uhapšen i sve je priznao. Kako saznajemo, osumnjičeni je njen dečko, kod kog je, kako je majka ispričala ranije, Noa krenula 17. juna.

Osumnjičeni O.D. (33) došao je u verbalni sukob sa devojkom, nakon čega je Nou ubio na neutvrđen način, a zatim telo isekao, spakovao u plastične kutije i ostavio u kupatilu stana gde je i zatečeno.

Motiv ubistva je najverovatnije ljubomora.

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu nalazi se na licu mesta. „Pronadjeni su posmrtni ostaci za sada NN osobe. Uviđaj je u toku. Naložena je obdukcija sa toksikologijom i DNK veštačenje kako bi se utvrdio uzrok smrti i identitet žrtve“, izjavio je kratko glavni javni tužilac VJT, Nenad Stefanović.

Noa je inače transrodna osoba.

Podsetimo, Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je nedavno u Beogradu kada je krenula kod dečka.

Kako je tada istakla njena porodica, od subote 17. juna se nije javljala, što se nikada ranije nije dešavalo.

NIKOLIĆ PRIZNAO UBISTVO: Tvrdi da su ga godinama maltretirali

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter