Izvor: Kurir.rs
20.09.2022 u 15:58
0

OVO JE MESTO NA KOJEM JE LIKVIDIRAN VUKOTIĆ: Plaćeni ubica na motoru izrešetao vođu škaljaraca na auto-putu u Istanbulu! (FOTO)

Jovan Vukotić (42) vođa škaljarskog klana ubijen je početkom meseca pred trudnom ženom Mašom M. i njihovim dvogodišnjim detetom, i to na auto-putu u Istanbulu, a sada su se na turskim medijima pojavile fotografije mesta na kom se dogodilo ubistvo.

Jovan Vukotić, podsetimo, ubijen je 8. septembra u Istanbulu. Smrtonosne hice ispalio je napadač sa motora u momentu kada je vođa škaljarskog klana bio u automobilu sa nevenčanom suprugom Mašom i malim detetom, a za volanom je bio vozač E. K. koji je nakon ubistva sakrio dva telefona u ogradi na auto-putu, ali ih je turska policija otkrila.

SVE BLIŽI RAZREŠAVANJU TEŠKOG UBISTVA! Sumnja se da je Zvicerov jatak UBIO Vukotića

– Vukotić je određeno vreme praćen i kada se ukazala prilika oni su odlučili da ga likvidiraju. Kobnog dana, 8. septembra Vukotić je sa porodicom krenuo u tržni centar „Zoriku“ koji je od njegovog mesta stanovanja, inače, elitnog dela Istanbula udaljen pola sata – kaže sagovornik i dodaje:

– Plaćeni ubica bio je pozadi na motoru, dok je njegov saučesnik vozio. Kada su se našli na auto-putu plaćeni ubica je pucao u Vukotića koji je u tom trenutku bio na suvozačevom mestu.

Naš sagovornik kaže da je profesionalni ubica perfektno odradio zadatak.

– Napadač je otvorio vatru i izrešetao Vukotića sa pet hitaca, i svaki od njih je pogodio metu. Tom prilikom egzekutor nije pogodio nikog od putnika koji su bili u automobilu – kaže sagovornik i dodaje:

– Nakon što su ispaljeni smrtonosni hitcu u vođu škaljaraca koji je ubrzo od zadobijenih povreda preminuo, napadači su se kroz gužvu koja je bila na auto-putu lako provukli i pobegli sa mesta zločina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter