Izvor: Kurir.rs
18.09.2023 u 07:54
0

OVO JE PARALIŠUĆI MOTIV UBISTVA STEVICE IZ VLAŠKOG DOLA: Kad se vratio iz Austrije zatekao je horor

Motiv ubistva Stevice A. (56) iz sela Vlaški Do kod Požarevca, mogao bi da bude svađa koja je prethodila ovom monstruoznom zločinu, a koju je Stevica pokrenuo zbog kuće u koju je pustio bivšu ženu i decu, a od koje su oni napravili užas.

Stevica je, da podsetimo, ubijen početkom septembra na spavanju, a kako se sumnja presudila mu je bivša supruga Ljiljana J. (56) uz pomoć ćerke Anite A. (31) i sina (30). Majka i ćerka su uhapšene nakon što je prijavljen Stevicin nestanak, dok se sin nalazi u bekstvu. Oni su ga ubili na spavanju, telo zatim isekli na šest delova, umotali u ćebe i Stevicinim kolima u gepeku ga odvezli i bacili u šumu.

– Stevica je mnogo vodio računa u kući koju je imao u selu iako je nije živeo u njoj. To je kuća njegovih roditelja koji su davno umrli i ostavili mu je. On je ubrzo posle njihove smrti otišao u Austriju i tamo nastavio život sa Ljiljanom i tamo su i dobili decu – priča za Kurir Stevicim komšija koji je sa njim ponekad radio oko kuće.

O svemu vodio računa

Prema njegovim rečima Stevica je uposlio nekoliko ljudi iz sela da mu vode računa oko svega dok on nije tu, pa bi on kad dođe dodatno renovirao i opremao kuću.

– Problem je mogao da nastane kad je shvatio da su mu deca i bivša žena za period koji su živeli u toj kući, od svog njegovog truda napravili užas. Strašan lom je bio unutra, ništa od onoga oko čega se on trudio nije ostalo kako je bilo – kaže nam komšija i dodaje:

– Kad je policija upala u kuću da uhapsi majku i ćerku ušli su sa dvojicom komšija koji su im bili potrebni kao svedoci. On su ispričali da je unutra bilo jezivo. Sve zapušteno, ubuđala hrana po stolovima, prosute kafe, alkohol, lekovi, sve rasuto i prljavo. Stevica se sigurno jako naljutio kad je to video, možda ih je zamolio da napuste kuću ili im rekao da sve srede, to može biti razlog ubistva. One su se vratile, živele su ovde u selu, da ih je izbacio ne bi imale gde da odu.

Kako nam je objasnio Stevicin komšija, on ih ne bi ni izbacio, bilo mu je stalo da deca imaju gde da žive.

Takođe, meštani kažu da su majka i ćerka izuzetno čudne i da misle da su čak u nekoj sekti, dok su se za sina iznenadili da je učestvovao u ovako nečemu.

– Jedino što mi sada pada na pamet je da je želeo Stevicin automobil i da je, kad su ga one već ubile možda video priliku da ga i dobije. Ništa mi drugo ne pada na pamet.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter