Izvor: happbsc
21.02.2024 u 09:14
0

PARAĆIN EKSPLOZIJA U STAMBENOJ ZGRADI: Proglašena vanredna situacija ne teritoriiji grada

Opštinski Štab za vanredne situacije u Paraćinu, na vanrednoj sednici koja je održana elektronski, doneo je zaključak o proglašenju vanredne situacije na delu teritorije opštine Paraćin - u MZ Centar 2, zbog eksplozije, usled pucanja plinske boce, koja se popodne dogodila u jednom od stanova stambene zgrade u Ulici majora Gavrilovića, broj 9, objavljeno je na sajtu opštine Paraćin.

Štab je, kako se navodi na sajtu, doneo ovu odluku kako bi sve službe mogle da deluju pravovremeno i pruže pomoć u otklanjanju materijalne štete, koja je nastala na imovini, domaćinstvima i okolnoj infrastrukturi, neposredno rukovode i koordiniraju u postupcima za smanjenje rizika.

AUTO POKOSIO DEVOJKU U CENTRU: Zadobila teže povrede

„Više porodica, odnosno lica evakuisanih iz same zgrade u kojoj je došlo do eksplozije kao i iz okolnih oštećenih objekata, koje su i posredno pogođene ovim nesrećnim događajem, biće privremeno smešteno te je naloženo DOO Novica Prestiž Plus, da privremeni smeštaj obezbedi s obzirom na stanje zbog kojeg ova lica ne mogu ostati u svojim stanovima“, navodi se.

Podsetimo, eksplozija se dogodila nešto pre 15 sati u stanu na trećem spratu zgrade u Ulici Majora Gavrilovića u Paraćinu. Stan je od detonacije dosta urušen, a oštećeni su i okolni stanovi i ozbiljno urušena fasada zgrade. Žena povređena u eksploziji koja se dogodila u stanu u stambenoj zgradi u Paraćinu, preminula je u bolnici, potvrđeno je u bolnici u tom gradu. Još dve osobe zbrinute su zbog zbog lakših telesnih povreda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter