Izvor: 24SEDAM.RS
21.02.2024 u 10:23
0

UBICA NEĆE DA CINKARI: Evo šta je ispričao o zločinu u Grčića Milenka

Za Đorđa P. zatražen pritvor

U beogradskom Višem tužilaštvu saslušan je Đorđe P. (32) zbog sumnje da je 17. februara, u ranim jutarnjim časovima, u ulici Grčića Milenka nožem naneo teške povrede M.K. (27) usled kojih je preminuo, a V.S. (23) lakše povredio.

Osumnjičeni se na sasluanju branio ćutanjem, saopšteno je iz tog tužilaštva. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

AUTO POKOSIO DEVOJKU U CENTRU: Zadobila teže povrede

Naredbom o sprovođenju istrage Đorđe P. se tereti za ubistvo u sticaju sa krivičnim delom laka telesna povreda. Sumnja se da je 17. februara oko 3.55 časova u društvu još jedne NN osobe, nakon kraće rasprave sa M.K, izvadio nož i M.K. zadao ubode u grudi i stomak, nanevši mu tako tešku povredu opasnu po život, usled koje je preminuo na licu mesta.

Đorđe P. je V.S. posekao po desnoj nadlaktici dok je pokušavao da odbrani M.K. Osumnjičeni i nepoznata osoba su se nakon toga udaljili ka Ustaničkoj ulice. Efikasnim radom policije Đorđe P. je pronađen i uhapšen u iznajmljenom apartmanu na području Stare planine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter