Izvor:
22.10.2017 u 13:35
0

POBEGLI IZ ZATVORA NA MORE: Robijaši uhašeni nakon što su na Fejsbuku postavili fotografije iz Budve! (foto)

Oni su u mitrovačkom zatvoru bili na poluotvorenom tretmanu, tako da su iskoristili slobodan vikend da bi prebegli u susednu državu.

Dvojica robijaša, Aleksandar Bata Nanasij (27) i Jovica Romanović (27), uhapšeni su u Budvi nakon što su posle bekstva iz zatvora u Sremskoj Mitrovici pobegli u Crnu Goru na more.

Lokalni mediji pišu da su bekstvo organizovali pre mesec i po dana, iako su osuđeni na četiri, odnosno sedam godina zatvorske kazne.

– Radi se o osobama sa debelim krivičnim dosijeima. Terete se za dilovanje droge, teške krađe i nedozvoljeno držanje oružja.Nejasno je kako su dvojica kriminalaca uspela da pobegnu iz mitrovačkog zatvora i pređu granicu sa Crnom Gorom – piše tamošnja štampa.

Budvanski inspektori su, navodno, došli i do saznanja da za Nansijem i Romanovićem nije ni raspisana poternica.

Ipak, prema saznanjima beogradskih medija, robijaši su u mitrovačkom zatvoru bili na poluotvorenom tretmanu, tako da su iskoristili slobodan vikend da bi prebegli u susednu državu.

Interesantno je da su, dok su se nalzili u Budvi, otvoreno postavljali "morske fotografije" na društvene mreže.

Protiv njih je sprovedena prekršajna prijava zbog neposedovanja ličnih dokumenta i ilegalnog boravka, a određene su im i novčane kazne.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter