Izvor: telegraf
01.11.2021 u 13:22
0

Počelo saslušanje svedoka o ubistvu porodice Đokić!

Stefan je organima gonjenja kazao da je u vreme ubistva kao profesionalni vojnik bio angažovan u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas u 12 sati počelo je saslušanje prvih svedoka u istrazi ubistva porodice Đokić.

PROČITAJTE JOŠŽITORAĐA: Palio rastinje na njivi pa zadobio teške opekotine

Prve na spisku su petorica kolega Stefana Džonića osumnjičenog da je sa bratom Milanom i ocem Goranom 26. na 27. septembar usmrtio rođake, Gorana, Gordanu i njihovu dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju.

Nakon saslušanja prvog svedoka medijima se obratio branilac Stefana i Milana koji je izrazio zadovoljstvo sadržinom njegovog iskaza.

PROČITAJTE JOŠSUDSKI VEŠTAK: Blato na Zoranovim pantalonama isto kao na mestu gde je nađeno telo Jelene Marjanović

– Ne bih mogao da vam kažem šta je svedok rekao u interesu istrage, ali mogu da vam potvrdim da je odbrana zadovoljna. Iskaz svedoka odnosio se na okolnosti njegovog prisustva na radnom mestu u vreme izvršenja zločina – saopštio je Domazet.

Stefan je organima gonjenja kazao da je u vreme ubistva kao profesionalni vojnik bio angažovan u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter