Izvor: Kurir.rs
07.08.2020 u 10:01
0

POLICAJAC U ALKOHOLISANOM STANJU SE POTUKAO U ŽUPANIJI: Sukobio se sa maloletnikom

Alkoholisani policajac potukao se u noćnom klubu u Županji u noći sa subote na nedelju, objavila je policija.

„U nedelju 2. avgusta oko 3 sata, u ulici Braće Radića u Županji, unutar kao i izvan noćnog kluba, došlo je do sukobljavanja nekoliko osoba. Na mestu događaja nalazio se i policijski službenik PU vukovarsko-srijemske, koji tada nije bio na dužnosti, pa je prijavio da je u tom sukobljavanju napadnut od strane više osoba.

Dolaskom patrole i preduzetim akcijama utvrđeno je da je došlo do verbalnog fizičkog sukoba između njega i jednog starijeg maloletnika, pri čemu su obojica lakše povređeni“, piše policija.

OVO MORATE ZNATI

AKCIJA UNIŠTAVANJA KRVOPIJA SE NASTAVLJA: Pogledajte u kojim opštinama će uništavati komarce

OTKRILI IH CARINICI NA TERMINALU: Ubice uhvaćene na granici

DODIK IZGUBIO STRPLJENJE: O ČEMU BRE TI PRIČAŠ

TEMPERATURE U PORASTU: Zbog ove pojave želećete da ostanete kod kuće

ČETVRTINA PLANETE JE UGROŽENA ZBOG OVOGA: Mnogo je opasnije od korone!

Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je predmetni policijski službenik bio pod uticajem alkohola i da je ušao u sukob s drugom osobom zbog čega će načelnik PU vukovarsko-srijemske protiv njega podneti zahtev za pokretanje disciplinskog postupka zbog sumnje da se nedolično ponašao van službe (teža povreda službene dužnosti).

Takođe, o svim utvrđenim činjenicama i okolnostima pod kojima se odvijao događaj sa starijim maloletnikom, koji je takođe bio pod uticajem alkohola, policija je izvestila nadležno državno tužilaštvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter