Izvor: Espreso.rs
13.08.2023 u 22:11
1

POZNAT DATUM I VREME SAHRANE NIZAMI HEĆIMOVIĆ: Porodica nema od bola

Dženaza Nizami Hećimović (38), koju je usmrtio nevenčani suprug Nermin Sulejmanović, održaće se sutra u 16:30 sati ispred džamije u Mionici – Krčevina.

DŽENANA NIJE JEDINA POD ISTRAGOM: Više osoba iz Tuzle osumnjičeno za pomaganje monstrumu iz Gradačca!

Sahrana će se obaviti na groblju kod džamije u istom naselju.

Iza Nizame su ostali otac, majka, sestra i ćerka koja je svedočila ubistvu.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović je ubio Nizamu Sulejmanović zato što ga je prijavila policiji zbog nasilja u porodici.

On je ubistvo Nizame prenosio na društvenim mrežama, a onda nastavio sa krvavim pirom u kojem je ubio ukupno tri i ranio još tri osobe.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POZNAT DATUM I VREME SAHRANE NIZAMI HEĆIMOVIĆ: Porodica nema od bola”

  1. Kakva greota, neka joj je laka zemlja i neka je sa dobrim andjelima , ali neka stave prst na celo svi koji su krivi za ovaj zlocin , drugacijim Zakonima on bi se mozda sprecio , a ta promena Zakona odnosila bi se na zatvaranje naslinika i pre ucinjenog najtezeg krivicnog dela .
    Ovde nije bio motiv taj sto ga je ona prijavila , cim ga je pre ubistva prijavila znaci da je motiv bila ljubomora a posle se on uhvatio za prijavu kao sto rade sve psihopate pronalaze razne razloge druge prirode kao motiv za svoja kriminalna dela .
    Pogotovu zatvarati psihopate sklone nasilju , valjda postoje u policiji ljudi koji umeju da procene takve , koliko vidim prolaze im takvi a u ovom slucaju desilo se to da im cak i pomazu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter