Izvor: Kurir.rs
13.08.2023 u 18:42
0

DŽENANA NIJE JEDINA POD ISTRAGOM: Više osoba iz Tuzle osumnjičeno za pomaganje monstrumu iz Gradačca!

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli trenutno sprovodi istragu protiv više osoba koje se mogu dovesti u bilo kakvu vezu sa ubicom Nerminom Sulejmanovićem iz Gradačca.

POLICAJKA SUROVA POPUT MONSTRUMA: Otkrila BRUTALNOM ubici gde mu se krije žena, Dženani se CRNO PIŠE!

Lokalni mediji navode da se zbog moguće veze sa trostrukim ubicom pod istragom trenutno nalazi više policijskih službenika iz lokalne ispostave policije.

– Istraga se sprovodi protiv svih pripadnika policijskih snaga iz Tuzlanskog kantona kako bi se utvrdilo da li postoji veza između njihovog ponašanja i delovanja i svega onoga što se desilo u Gradačcu – rekao je izvor upućen u istragu za Klix.

Tokom istraga trebalo bi da bude otkriveno i ko je ubici iz Gradačca otkrio lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevenčana supruga sa detetom. Lokalni mediji su ranije preneli da je u pitanju policajka sa kojom je bio u vezi i koja se navodno zove Dženana, međutim, to se ne može tvrditi sa sigurnošću dok istraga ne bude završena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter