Izvor: Happy BSC
13.08.2023 u 19:11
0

HITNOM REAKCIJOM POLICIJA SPREČILA JOŠ JEDAN FEMICID: Uhapšen jer je pretio bivšoj devojci da će je ubiti

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici ministarstva unutrašnjih polsova, UKP, Službe za suzbijanje kriminala, SPecijalne antiterorističke jedinice i pregovaračkog tima, ploicijske uprave Novi Sad, uhapsili su D.Ž(2003), koji se tereti da je danas iz jednog stana u centru Novog Sada naoružan pretio bivšoj devojci da će ubiti nju i sebe, kaže se u saopštenju biro za saradnju sa medijima MUP-a Srbije

DŽENANA NIJE JEDINA POD ISTRAGOM: Više osoba iz Tuzle osumnjičeno za pomaganje monstrumu iz Gradačca!
mup/rs

U saopštenju se dalje navodi da je najpre od oca koji je policijski službenik iz porodične kuće ukrao, službeni pištolj, sa mecima, opasač i lisice. Nakon čega navodi se dalje osumnjičeni je otišao u iznajmljeni stan odakle je pretio smrću dvadesetjednogodišnjoj devojci, a takođe da će pucati i u policiju ukoliko dodđe do pokušaja hapšenja.

Odmah po prijavi oca, mladića, pripadnici MUP-a su devojku kojoj je pretio, kao i njenu porodicu sklonili na bezbedno mesto. Mladić je ubrzo lociran, razoružan i uhapšenSamo pukom srećom navodi se nije bilo povređenih.

Maldiću je određeno zadržavanje od 48 časova, zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija, krađa i ugrožavanje sigurnosti.  On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu ističe se u saopštenju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter