Izvor: KURIR
24.07.2023 u 13:16
1

PRETUČENOM VETERINARU IZ BOGATIĆA SE BORE ZA ŽIVOT: Hteo da odbrani prijatelja, 3 nasilnika ga oborila i šutirala

B.D. (44), vetereinar iz Bogarića, koji je pretučen u petak kad je hteo da prekine tuču u kojoj je učestvovao njegov prijatelj, trenutno se nalazi u bolnici u Beogradu gde mu se bore za život.

Prema rečima izvora iz istrage, B.D. je primio udarac nakon čega je pao na parking i izgubio svest, ali su nasilnici nastavili da ga šutiraju.

– Još se proverava koje su povrede dovela do ovakvog njegovog stanja. On je hitno prebačen u Beograd u bolnicu, gde lekari daju sve od sebe da mu spasu život. Bio je u besvesnom stanju – kaže sagovornik.

Zbog sumnje da su mu naneli teške telesne povrede uhapšeni su D.D. (20), S.B. (22) i Đ.L. (23). Dvojica su uhapšena odmah, dok je policija za jednim tragala. Kako saznajemo, pretučeni B.D. je poznat u svom kraju kao human čovek i uvek spreman da pomogne.

Povodom nemilog događaja oglasio se i predsednik opštine Bogatić, Milan Damnjanović koji je izjavio da oštro osuđuje napad na veterinara i da sve institucije sistema moraju stati na put agresiji.

– Najoštrije osuđujem napad na našeg sugrađanina B.D., uvaženog člana naše lokalne zajednice koji se desio pre dve večeri. Moraju se znati granice u poštovanju ljudskog integriteta, slobode i dostojanstva. Nažalost, svedoci smo toga da postoje individue koje destruktivno ponašanje i svoju agresivnost iskazuju na ovako brutalan način, a to je nešto čemu sve institucije sistema moraju stati na put i to ne samo u ovom slučaju – napisao je on na svom Fejsbuk profilu i dodao:

– U ovom trenutku najvažniji je život našeg sugrađanina i zato se svi zajedno pomolimo za njegov što brži oporavak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRETUČENOM VETERINARU IZ BOGATIĆA SE BORE ZA ŽIVOT: Hteo da odbrani prijatelja, 3 nasilnika ga oborila i šutirala”

  1. Mogu tzv borci za ljudska (i posebno tzv manjinska) prava trubiti koliko hoće ali… ovo više nije pitanje tih prava, nije ni pitanje demokratije, ovo je pitanje opstanka bilo kog normalnog, čestitog ljudskog bića. Zloupotrebom ovi i slični zločinci sami sebe brišu sa spiska ljudi, svrstavaju se u krvoločne zveri, pa shodno tome društvo mora da preduzme ekstremne mere.
    Batinaši svih vrsta, morali bi pored višestruko povećanih zatvorskih i bar nekoliko desetina puta povećanih novčanih kazni, morali bi biti kažnjeni i JAVNIM BATINANJEM, jer je to izgleda, to javno poniženje, jedino što bi neke od njih moglo odvratiti od zločina.
    “Pink kultura“ je toliko zatrovala ovaj narod da samo najekstremnije mere možda mogu pomoći da svi ne upadnemo u ambis bez dna.
    Starosni prag krivične odgovornosti treba potpuno ukinuti i ne treba da postoji, ni od 14 ni 12 ni 10 godina, već nedelo da opredeli sud kako da mu sudi. Kada lica od 10 i 12 godina ciglama ubiju penzionera od 75 god jer im nije kad su prosili dao dovoljno novca, za njih nikad ne sme biti slobode, kao ni za ubicu iz Ribnikara. I ne smeju biti zaštićeni zato što su jelte romi.
    Ja rekoh i spasoh dušu, a vi kako hoćete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter