Izvor: BSC Happy/Kurir
24.07.2023 u 14:33
0

ŽENA KRVAVA IZAŠLA NA ULICU, MUŠKAC POKUŠAO DA SE UBIJE: Odloženo suđenje za ljubavnu dramu

Nišliji Jovanu N.(41) odloženo je danas suđenje u Višem sudu u Nišu jer su medicinski veštaci opravdano bili odsutni.

J.N. se sumnjiči da je svojoj emotivnoj partenrki (S.S.) nožem pokušao da prereže vrat, a nakon toga je pokušao to da učini i sebi.

Prava drama se zbila 24. septembra u Knjaževačkoj ulici u Nišu oko 12 sati kada je krvava žena izašla iz dvorišta i pala na trotoar. Tada joj je pomogla prva komšinica i stavila komad odeće na ranu kako bi zaustavila krvarenje. Kada je policija ušla u kuću, zatekla je još jednu krvavu scenu jer je J.N. pokušao sebi da oduzme život. Zajedno su završili na ORL klinici.

– Dve doktorke iz Beograda koje su trebale danas da daju svoje iskaze, Marija Panić i Svetlana Pajić Savić su opravdano odsutne zbog službenog puta odnosno bolesti tako da je i dovođenje osumnjičenog opozvano – rekao je danas u sudu, sudija Mirko Drašković.

Za sada se pretpostavlja da su neraščišćeni odnosi među njima rezultirali krvavimn scenama.

NOVO SUĐENJE INSPEKTORU STOLIĆU! Ukinuta presuda kojom je bio osuđen zbog odavanja policijskih tajni

Pravu istinu o ovom događaju koji je uznemirio Niš, doneće glavni pretres zakazan za 20. septembar kada bi i J.N. trebalo da iznese svoju odbranu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter