Izvor: BSC HAPPY/KURIR
14.12.2023 u 14:38
0

PRETUKAO OCA! Uhapšen nasilnik iz Gaja

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, prema osumnjičenom S. L. (24) određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećene.

Osumnjičenome se, kako je saopšteno iz tužilaštva, stavlja na teret da je u alkoholisanom stanju, u porodičnoj kući u Gaju, u kasnim večernjim satima, prekršivši tom prilikom i hitne mere propisane Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici koje su mu prethodno bile izrečene na osnovu predloga tužilaštva, svom ocu starom 52 godine zadavo više udaraca zatvorenom šakom u predelu glave, nanevši oštećenome lake telesne povrede.

PUCAO U KUMA ZBOG ŽENE? Evo šta stoji iza ranjavanja muškarca kod Šapca

Nakon što je osumnjičeni priveden u prostorije policijske uprave utvrđeno i prisutvo alkohola u organizmu od 2,25 promila, po nalogu javnog tužioca mu je najpre određeno zadržavanje, a potom i pritvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter