Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
14.12.2023 u 12:21
0

PUCAO U KUMA ZBOG ŽENE? Evo šta stoji iza ranjavanja muškarca kod Šapca

Osumnjičeni i ranjeni muškarac su se kobnog dana, u utorak, našli da reše nesuglasice,

Motiv teškog ranjavanja D. B. (44) u utorak oko 15 sati u selu Majur kod Šapca je, kako mediji saznaju, navodno svađa oko žene.

Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni D. P. (71) je pucao u D. B. zbog svoje emotivne partnerke.

– Priča se da je ranjeni muškarac ranije bio u ljubavnoj vezi, čak i u vanbračnoj zajednici, sa jednom ženom. Oni su pre izvesnog vremena raskinuli, a žena je otpočela novu vezu i to sa osumnjičenim D. P. – otkriva Kurirov izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, D. B. se navodno nije mirio sa raskidom, a teško mu je palo i to što je ona pronašla novog partnera.

– Inače, novi partner D. P. i D. B. su u kumovskim vezama, pa je to doadtno iritiralo ostavljenog muškarca. Navodno, on je danima pozivao svoju bivšu, slao joj poruke, sačekivao je… – kaže izvor i nastavlja:

– Navodno, njen novi partner D. P. je hteo da reši taj „problem“ sa D. B. Zato je i došlo do svega ovoga.

OPTUŽEN JEDAN OD BRAĆE HOFMAN! Drugi izlazi na slobodu

Kako dalje saznajemo, osumnjičeni i ranjeni muškarac su se kobnog dana, u utorak, našli da reše to.

– Tada je došlo i do tuče, a uhapšeni je navodno izvukao deblji kraj. Besan zbog batina i čitave situacije, on je otišao kući da se naoruža. Potom je pozvao D. B. da se pnovo nađu i rekao mu da dođe do neke klanice u Majuru. Ovaj je došao, a D. P. je, prema priči očevidaca, zapucao iz automobila. Prvo je pogodio žrtvu sa tri hica u grudi, a onda mu je pucao i u glavu – kaže izvor.

Osumnjičeni je potom otišao s lica mesta, ali se ubrzo predao policiji, dok je ranjeni muškarac transportovan u beogradsku bolnicu na dalje lečenje i njegove povrede su teške, nalazi se u komi.

Inače, žitelji Majura pričaju da je ranjeni muškarac poznat u kraju. Jedno vreme se, prema priči meštana, bavio preprodajom automobila i delova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter