Izvor: BSC Happy
03.03.2024 u 20:56
0

„PRIJAVLJENA NA 2 ADRESE A NEMA JE ODMALENA“ Dve porodice zavijene u crno nakon STRAVE U NOVOM SADU: Oglasile se i njihove komšije

Tragedija u Novom Sadu: Detalji Samoubistva Parova i Užasna Otkrića

Novi Sad je potresen stravičnim događajem u kojem su mladi bračni par, M.P. S. (23) i njen suprug L.P. S. (25), izvršili samoubistvo skokom sa zgrade na Limanu. Još šokantnije, M.P. S. je, prema sumnjama, počinila nezamislivi čin ubivši svoje dvoje male dece, starih godinu dana i tri godine. Ova tragedija ostavlja javnost u neverici.

Prema informacijama, M.P. S. bila je prijavljena na dve adrese u Bačkom Petrovcu, iako je rođena u tom mestu. Porodica ove mlade žene nije želela davati izjave, dok se iz komšiluka otkrivaju delovi njihovog života.

Komšije su otkrile da M.P. S. godinama nije posećivala roditelje u selu, a malo se znalo o njenom životu u Novom Sadu i njenom detetu. Ni sa njenim roditeljima nije bila u kontaktu, dok su oni živeli povučeno. Takođe, navodi se da je u selu navodno živela i majka L.P. S., ali je nisu viđali u poslednje vreme.

Policija je reagovala sinoć oko 17 časova, uz dozvolu vlasnika kuće (50), ulaskom u objekat u Ulici Tome Maretića, gde su boravili M.P. S., L.P. S. i njihova dva sina. Tela dece pronađena su u dnevnom boravku, prekrivena čaršafom. Na mestu događaja izvršen je uviđaj, pri čemu su pronađeni simboli egipatskog zagrobnog života, sotone i odvajanja od kolektiva. Takođe, zaplenjena je računarska oprema koja se trenutno veštači, prema informacijama iz pouzdanih izvora upoznatih sa istragom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter