Izvor: HappyBSC
22.10.2021 u 21:07
0

Privedena braća pod sumnjom da imaju veze sa smrću porodice Đokić

Dvojica muškaraca koja su večeras privedena u nišku policiju, pod sumnjom da imaju veze sa smrću tročlane porodice Đokić su rođena braća koja slove za pripadnike aleksinačkog kriminalnog miljea zbog čega su menjali i imena.

Oni su lišeni slobode u Nišu nakon što ih je Goran Džonić iz Moravca označio kao ubice njegovog brata Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije čija su spaljena tela pronađena 2. oktobra u ataru ovog aleksinačkog sela.

PROČITAJTE JOŠ: UBICA PORODICE ĐOKIĆ JE ODLIČNO ZNAO KAKO DA SAKRIJE DOKAZE! EMISIJA „Aktuelnosti“ na TV HAPPY

– Džonić je kazao da su mu njih dvojica smestili, te da su oni opljačkali i ubili njegove rođake, a zatim novac, koji je pronađen na imanju njegovog sina, tamo zakopali – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

PROČITAJTE JOŠ: Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić progovorio u zatvoru? Pala još dva muškarca

Podsetimo, niška policija je popodne privela dvojicu muškaraca koji su uz velike mere obezbeđenja sprovedeni u sedište niške Policijske uprave. Istovremeno, pred nišku policiju šlep kamion Parking servisa, dovezao je i džip „porše kajen“ aleksinačkih registarskih oznaka.

Zabeležen je dolazak policijske marice sa rotacionim svetlima i sirenom pred sedište niške policije gde je prethodno zaustavljen saobraćaj u bočnim ulicama. Sa rukama vezanim lisicama iza leđa, dvojica pripadnika interventne jedinice prvo su sprovela jednog muškarca, bukvalno utrčavajući sa njim u zgradu policije, a nakon nekoliko trenutaka i drugog, vidno krupnije građe, po istom scenariju, sa rukama vezanim na leđima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter