Izvor: Happy BSC
22.10.2021 u 20:43
0

UBICA PORODICE ĐOKIĆ JE ODLIČNO ZNAO KAKO DA SAKRIJE DOKAZE! EMISIJA „Aktuelnosti“ na TV HAPPY

Osumnjičeni za ubistvo Đokića je uhapšen. Pronađen je i pištolj, a uhapšena su još dvojica danas. 

Gordana Mišev iz  Instituta za nacionalnu u međunarodnu bezbednost u emisiji za „Aktuelnosti“ na TV HAPPY je rekla: 

PROČITATJE JOŠ: Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić progovorio u zatvoru? Pala još dva muškarca

-Građani Aleksinca nisu hteli da govore o ubistvu. Ja sam baš rekla da ako iko ima saznanje, nek kaže anonimno. Strašno mi je što je to njegov rođak, a još gore što je optužio svoje sinove. Izuzetan je rad operativaca. On je očigledno gajio mržnju o njima. Morao je da likvidira celu porodicu jer se plašio da će neko da progovori. Vrlo je moguće da su ga odale pare koje vratio. Ta vrsta aljkavosti koju je ostavio za sobom, isto ga odala. Sve su to jasni dokazi. Moraju sada istražni organi da utvrde da li je vratio dug. On je sigurno i radio sa nekim kriminalnim grupama. Ono što je dorbo znao je kako se uklanjaju dokazi jer je bio vatrogasac. Mene ne iznenađuje to što je optužio sinove jer su prihopate takve. To su osobe koji nemaju empatiju. Moguće da ga žena pokriva, ali to je na istražnim organima.  Kada su ubistva u pitanju, uglavnom se žrtva i ubica znaju. 

Veljko Mijailović, predsednik policijskog sindikata Srbije je dodao: 

-Moram da čestitam svima koji su učestvovali na rasvetljavanju zločina. Sve je ukazivalo na to da je neko blizak Đokićima. Jako važno je to što je pristup istrazi bio jako profesionalan. Za svaku pohvalu je brzina MUP-a. Ovo samo ukazuje da se zločin ne isplati. Motiv je koristoljublje i mržnja. Videćemo šta će biti sa ovim saučesnicima koji su uhapšeni pre sat dva. Ubica je tipovao porodicu i imao pomagače. Ono što je on radio kao vatrogasac, to ne znači ništa. Ono na šta treba staviti akcenat je koga mi primamo u službu. On se izgleda našao u nekim finansijskim problemima, ali zastrašujuće je to što je hteo da optuži sinove.  Istraga će jako brzo utvrditi koliko novca duguje osumnjičeni.

Osumnjičeni je bio vatrogasac i odlično je poznavao teren. Planirao je ubistvo šest meseci

Majka Đokića kroz suze je rekla:

-Mnogo mi je teško. Niko im nije pretio. Sve bismo dali samo da ih gledam sad. 

Nenad Šipka, forenzičar se uključio u emisiju „Aktuelnosti“:

-Ovo nije delo profesionalca i znalo se da će se brzo pronaći počinilac dela. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter