Izvor: Kurir.rs
27.05.2020 u 10:02
0

RAZVEZAO JEZIK! Najveći estradni makro progovorio kome je podvodio starlete i uspešne žene

Mihajlo Maksimović, najpoznatiji estradni makro, koji je uhapšen u februaru prošle godine, trebalo bi da 22. juna sedne na optuženičku klupu Višeg suda u Beogradu i prvi put javno progovori o tome da li je podvodio devojke!

Na pripremnom ročište koje je bilo održano u februaru, Maksimović je kratko rekao da nije trgovao ljudima, ali je priznao da je posredovao u prostituciji.

Najpoznatiji srpski makro, za kog su navodno radile brojne učesnice rijalitija, starlete i uspešne žene različitih zanimanja, još je u pritvoru dok je njegov brat Dušan Milenković, koji je obuhvaćen istom optužnicom, nedavno pušten iz pritvora.

– Optužnicom im se na teret stavlja da su od novembra 2015. do januara 2019. na različitim lokacijama učestvovali u dogovaranju i organizovanju intimnih odnosa devojaka koje su radile za njih i klijenata.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

OGLASIO SE JOANIKIJE: Milo nam je ponudio da likvidiramo sami sebe!

PUTIN NAREDIO: BIĆE PARADE POBEDE! RUSIJU NIŠTA NEĆE ZAUSTAVITI, PA NI VIRUS!

VLADO JE BIO NOVINAR KOJI JE IZVEŠTAVAO O SVOJIM UBISTVIMA Odala ga je jedna sitnica! (FOTO, VIDEO)

SRPKINJA LJUBICA JE NAJLEPŠA ŽENA KONTINENTA! Zvanično proglašena za Miss Evrope!

Maksimović je, prema dokazima koji su prikupljeni tokom istrage posao organizovao tako da bi svaka firma mogla da mu pozavidi, vodio je precizne evidencije o prihodima, rashodima, slobodnim danima devojaka ali i zaradi – kaže sagovornik medija.

On podseća i da su devojke koje su svedočile tokom istrage priznale da je on uzimao 30 procenata od zarade a da su one mesečno zarađivale i do 10.000 evra

 Neke od devojaka, prema sopstvenom svedočenju, odlazile su sa klijentima na egzotične destinacije, Sejšele i Maldive i za to su dobijale više novca. Ispričao su i da ih je Mihajlo „primoravao“ da odlaze redovno na treninge, kod ginekologa na preglede kao i da ugrađuju silikone kako bi mi zarada skočila – podseća naš sagovornik.

Među devojkama koje su saslušane tokom istrage, kako je Kurir pisao, bila je i bivša rijaliti učesnica, starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro. Ona je, međutim, tvrdila da poznaje Mihajla ali da nikada nije radila za njega.

– Kao ključni dokaz u optužnici navodi se svedočenje stilistkinje koja je ispričala na saslušanju da je mesecno zaradivala oko 10.000 evra, ali da ju je Maksimovic naterao da ugradi silikone i kupuje lepe haljine i veš, „koji joj sada više ništa ne znače“ – dodaje naš sagovornik i podseća da su poznatom makrou lisice stavljene nakon što su devojke koje su za njega radile, a među kojima je i stilistkinja, uhapšene u jednom poznatom beogradskom hotelu sa mušterijama iz inostranstva.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter