Izvor:
05.12.2016 u 23:40
0

Rešenje zločina koji je potresao Srbiju: Ćerka Jelene Marjanović CRTEŽOM otkriva ko se krije iza ubistva?!

Istraga ubistva Jelene Marjanović (33) i uprkos danonoćnom radu na desetine inspektora beogradske policije već osam meseci ne daje rezultate.

Policija je u nekoliko navrata obavila razgovor sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice, koji ju je zajedno sa ćerkicom Janom (5) kobnog 2. aprila poslednji video živu. Nisu, međutim, saznali ništa više od onog što su znali prvog dana istrage.

I dalje se ne znaju mesto ubistva i oružje kojim je žena ubijena, kao ni da li je zaista tog dana trčala nasipom u Borči.

Zoran je već nekoliko puta ponovio istu priču – da je ostao sa detetom da se igra kada mu je supruga nestala. Rekao je da ju je izgubio iz vida. Njegova ćerka Jana samo je grupi stručnjaka u MUP-u izjavila da se dogodilo nešto strašno.

Na šta je mislila, to niko ne zna. Ukoliko strčnjaci procene da je potrebno da se ponovo razgovara sa detetom, mogli bi i da joj daju papir da crtežom objasni šta se dogodilo tog dana, gde je bila i kada. To je model koji policija u regionu i svetu koristi kako bi dobila što više detalja – navodi izvor blizak istrazi.

Jana ima pet godina i on obajšnjava da se zbog njenog uzrasta i daljeg razvoja mora voditi računa da se dete ne povredi i da ne doživi neku traumu. Kako je napomenuo, staratelj deteta može da se protivi ponovnom razgovoru sa devojčicom.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila dok je džogirala nasipom u naselju Crvenka. Nađena je sledećeg dana u kanalu punom vode, ispod nasipa.

Kurir
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter