Izvor: INFORMER
15.05.2024 u 14:23
0

RODITELJI NASTRADALE DECE REAGOVALI NA KOSTINU MAMU: Zavapili – Dosta više sa lažima!

Očevi Angeline Aćimović, Andriane Dukić i Mare Anđelković demonstrativno su napustili sudnicu u Palati pravde, posle svega pola sata iznošenja odbrane Miljane Kecmanović, majke dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" streljao njihovu decu i još šestoro učenika i čuvara!

Iako nisu želeli da govore o razlozima napuštanja sudnice, očigledno je da su bili ogorčeni onim što je Miljana govorila pokušavajući da odbrani neobranjivo i, poput njenog supruga Vladimira, negirajući sopstvenu odgovornost za ono što se desilo.

Da sve bude još potresnije, Angelina Aćimović je preminula tačno na današnji dan, pre godinu dana, nakon što se 12 dana borila za život u bolnici.

Nezvanično saznajemo, pošto je ovo suđenje zatvoreno za javnost, da je Miljana pokušala da sebe i svoju porodicu predstavi kao žrtve. Izjavila je neubjedljivo saučešće roditeljima ubijene dece, koji su sedeli u sudnici, ali je njima to izgledalo potpuno neiskreno.

Do te mere da je jedan od očeva na glas rekao: „Ne mogu da slušam ove literarne radove!“ i potom izašao.

 

Osuđen bivši direktor iz Velikog Gradišta: Evo koliku je kaznu dobio zbog nasilja u porodici

Suđenje je obeležila i dramatična i burna rasprava između advokata, koji brane roditelje dečaka ubice, i tužilaca. U jednom trenutku, u nju su se uključili i roditelji ubijene Eme Kobiljski koji su ogorčeno dobacili: „Dosta više s lažima!“, nakon čega je određena pauza.

Podsetimo, na prethodnom ročištu je i otac Koste K. negirao krivicu. Tokom izlaganja je navodno insistirao na tome da su „oni ugledna porodica“ i da on ne treba da ide „na robiju za nešto što nije uradio“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter