Izvor: republika.rs
06.12.2023 u 21:25
0

„NA TRI JEZIKA SAM GA MOLILA DA PRESTANE“: Ruskinju napao dečko, sada otkrila šok detalje

M.S. iz Kosjerića je osumnjičen da je fizički napao svoju devojku A.R. iz Rusije u alkoholisanom stanju. Za njim je raspisana potraga, a nakon celog incidenta nesrećna devojka se oglasila na društvenoj mreži.

– Lice mi izgleda bolje. Ali mi je upućeno puno poruka mržnje posle svega, što je čudno. Napisala sam da je Srbin jer jeste Srbin i ništa više. Ja sam Ruskinja, naši narodi su braća. Ali loših ljudi ima svuda – napisala je devojka na svojoj društvenoj mreži, pa se još jednom dotakla nasilja koje je preživela.

 Sećam se kako sam ležala na podu i vrištala na tri jezika da prestane i da ga volim!

Iskustvo iz bolnice

PUCAO U KOLEGU, PA TRAŽIO PLJESKAVICU: Slobodan „SAMO HTEO DA GA UPLAŠI“

A.R. je opisala svoje iskustvo provedeno u policiji i bolnici nakon napada. Izrazila je nezadovoljstvo postupanjem osoblja u bolnici, navodeći da je bila zbunjena jer nije dobila neophodnu pomoć i papirologiju. Takođe je istakla da je i dalje bez dokumenata, koje joj je navodno ukrao bivši dečko M.S.

 Ceo dan sam provela u policiji. Ponovo smo otišli u bolnicu, gde sam bila poslednji put kada sam došla sama po uput. Prošli put je osoblje na šalteru bilo veoma neprijatno i grubo prema meni, i bila sam zbunjena što nisam dobila nikakvu pomoć ili neophodnu papirologiju – napisala je devojka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter