Izvor:
02.06.2017 u 00:59
0

SKANDAL U KRAGUJEVCU: Sukob direktora hirurgije i dekana medicinskog fakulteta!

U Kragujevcu povređen dr Rade Marković, direktor Klinike. Tvrdi da ga je napao dr Predrag Čanović sa sinovcem.

U INCIDENTU koji se desio u sredu uveče u bašti kafića u centru Kragujevca napadnut je dr Rade Marković, direktor opšte hirurgije ovdašnjeg Kliničkog centra. Na njega su, kako tvrdi, nasrnuli dr Predrag Čanović, dekan Medicinskog fakulteta i njegov sinovac.

Dr Marković je zadobio teže telesne povrede, odnosno prelom nosa. Zbrinut je u bolnici, a danas je već bio na radnom mestu. Tvrdi da je povod za napad verbalni sukob koji se desio pre desetak godina imeđu njega i Čanovićevog brata, koji je nedavno preminuo. Sukob se desio u centru grada, na javnom mestu i pred oko dvadesetak svedoka u bašti ugostiteljskog objekta u Ulici Save Kovačevića.

– Ništa ozbiljno. Jeste bilo težih reči i gušanja, ali neki ljudi koji ih poznaju uspeli su da ih razdvoje. Stvorila se gužva, nisam video da li je neko nekoga udario, znam da je kasnije stigla policija – govori očevidac.

Međutim, dr Marković kaže da mu je dr Čanović uputio niz uvreda i sa sinovcem nasrnuo na njega.

– Bio sam tu s prijateljima kada mi je iznenada prišao kolega Čanović i počeo da me vređa i psuje. Bio je sa svojim sinovcem, a primetio sam da su sa njima tu bila još dvojica mlađih ljudi. Nisam reagovao. U jednom trenutku dekan je pokušao da me udari stolicom, ali su ga njegovi prijatelji zaustavili – govori Marković.

U toj gužvi, kaže, dobio je dva udarca u glavu. On tvrdi da ga je udario Čanovićev sinovac D. Č.

Dekan Čanović se danas nije javljao na telefon, a u dekanatu su nam rekli da je zauzet obavezama van zgrade fakulteta.

POLICIJA

KAKO su nam rekli u kragujevačkoj policiji, oni su izašli na mesto događaja i o svemu obavestili tužilaštvo. Protiv aktera incidenta, kažu, biće preduzete mere krivične odgovornosti.

Novosti
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter