Izvor: Kurir.rs
09.12.2023 u 17:55
0

SKIDALA CRNU MAGIJU, VRAĆALA VOLJENU OSOBU: Uhapšena tinejdžerka iz Bačke Palanke

Tnejdžerka K.N. (19) iz Bačke Palanke uhapšena je danas zbog sumnje da je izvršila krivično delo prevara u pokušaju. Ona je osumnjičena da je početkom decembra napravila internet stranicu pod nazivom „Otac Aleksej“ preko koje je pozivala da joj se građani jave kako bi im pomogla.

Naivni ljudi su joj se, kako saznajemo, javljali verujući da zaista komuniciraju sa ocem Aleksejem, a ne sa prevarantkinjom.

– Ona je u opisu stranice koju je napravila stavila da se bavi skidanjem crne magine, ljubavnom magijom, vraćanjem voljenih osoba, porodičnim problemima… – kaže izvor i objašnjava:

UMALO POGINULA PRED DEČKOM! Šok detalji nesreće u Zaječaru – zaljubljeni par šetao po pruzi kad je naišao voz!

– Njena internet stranica je sada ugašena, a zvala se „Otac Aleksej“. Na njoj je bila fotografija Vladike Hvostanskog Alekseja Bogićevića Vikara Patrijarha SPC Porfirija i tako dovodila u zabludu građane da je internet stranica njegova.

Osumnjičena je, kako je ranije danas saopšteno iz MUP, pokušala da obmane muškarca (34) iz Kruševca od koga je tražila od 1.000 do 7.000 evra u zavisnosti od usluge koju zatraži, a ona je navodno izvrši.

Policijski inspektori iz PU Kruševac brzo su identifikovali i uhapsili osumnjičenu, koja će biti sprovedena na saslušanje u OJT Kruševac.

Sumnja se da Kruševljanin nije jedina žrtva uhapšene tinejdžerke, pa policija poziva sve koji su bili prevareni od strane lažnog „oca Alekseja“ da se jave u najbližu policijsku stanicu ili da pozovu broj telefona 192.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter